Home
Nieuws
Camping & Service
Sanitaire voorzienin
Fotogalerij
Bungalow
Recreatie
Rafting&Kajak
Hengelsport
Prijslijst
Routebeschrijving
Contact
Colofon
Link Duitse Taal

 

Sanitaire voorzieningen:

 In de schaduw van het verlengde dak vindt u 6 wastafels met warm en koud water voor bijvoorbeeld uw afwas. Aan de voorzijde vindt u ook de servicekamer met een wasmachine en koelkast waarvan de sleutel kan worden verkregen bij de voogd.

De dames badkamer is aan de linkerkant van het gebouw, voorzien van 3 wasbakken met warm en koud water, 4 warme douches en 4 toiletten waarvan er twee zijn uitgerust met een extra wastafel.

 Aan de rechterkant kant van het gebouw vindt u de heren badkamer. Deze is uitgerust met 3 wasbakken met warm en koud water, 4 warme douches, 3 toiletten en 3 urinoirs. Stopcontacten voor elektrisch scheren zijn aanwezig.

Via de trap komt u op het open dak met een oppervlakte van 65 vierkante meter waar momenteel nog een opslagkamer en een wasvloer kan worden gevonden, die ook door gasten gebruikt kunnen worden.

Aan de achterzijde bevindt zich een aanbouw die dienst doet als privé garage, de rest van het gebouw doet dienst als keuken met een counter / venster naar het café / biertuin.

Foto’s met meer details zijn te zien onder het ‘fotogalerij’ knopje.

   

 

  

Top
UNACAMPING  | unacamping@web.de